Vaddisznó szalámi, Szilváshús

2971
Raktáron
3 285 Ft

6 570 Ft /kg

ÁFA-val 3-5 nap
Származási hely: Magyarország
Kiszerelés: kb 0.4 kg/rúd
Az ár 1 kg vaddisznó szalámira vonatkozik.

"Hagyományos ízek Újszilvásról"
Rendelhetsz belőle amennyit szeretnél! Törtszámot is megadhatsz.

Leírás

AKCIÓS ÁR, amíg a készlet tart! Akár már holnapra is megrendelheted!


Egy rúd szalámi kb 30-40 dkg. Rendeléshez írj 0,3 vagy 0.4 kg-t a mennyiség rovatba.

 

  • Garantált pénteki, szombati és hétfői kiszállításhoz a rendeléseket szerda 12 óráig kérjük leadni.
  • Garantált keddi, szerdai, csütörtöki kiszállításhoz a rendeléseket hétfő 12 óráig kérjük leadni.

Csak egész rúd rendelhető.

A Szilváshús története az 1970-es évekre nyúlik vissza. Családi vállalkozásból az utóbbi években korszerű üzemmé nőtte ki magát.
Kizárólag Magyarországon tenyésztett állatok húsának feldolgozásával, valamint hagyományos és természetes fűszerek felhasználásával, saját receptúra alapján történik a készítmányek gyártása.
Három ternékük Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet kapott: Szilvási vadas szalámi, Szilvási vadász szalámi és a Szilvási manglica-szarvas füstöltkolbász.

Kiváló minőségű termékek! Hagyományos ízek Újszilvásról.

Összetevők:  vaddisznóhús (121g/100g késztermék), sertés szalonna, nitrites pác-só (étkezési só, tartósítószer: E250), fűszerkeverék (fűszerkivonat, természetes fűszerek, aromák, antioxidáns E301), fokhagymapép.

100gramm késztermék 148 gramm vaddisznóhús felhasználásával készült.

 Allergén anyagoktól mentes! Gluténmentes, tejmentes, szójamentes.

  Átlagos tápérték 100g termékben: 

  • Energiatartalom: 486 kcal, 2037 kJ 
  •  Zsír: 40.5 g
  • •        ebből telített zsírsav 16.7 g
  • Szénhidrát: 1,2 g
  • •        ebből cukor: 0,4 g
  • Fehérje: 23,5 g
  • Só: 3,4 g

 Tárolás: +0 °C és 20°C között.

Termék részletei

Értékelések

Legyél te az első! Mondd el milyen a termék!

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A felhasználói élmény növelése érdekében oldalunkon sütiket (cookie) használunk.