(0 db) 0 Ft

Még nincs termék a kosarában.

BEREGI szabadtartású csirke

ÚJRA ELÉRHETŐ! 

Szabad tartásban, természetes táplálékon nevelt tanyasi csirke.

Kétféle méretben (rántanivaló kisebbek és nagyobbak leveshez, egészben sütéshez és paprikáshoz való).

Egészséges, ízletes, feszes húsú, prémium minőség. 

Magyar Gasztronómiai Szövetség Aranyszalag-díjával kitüntetett termék!

Konyhakész, zsigerelt csirkék

A nagyobbak közül (1.3-1.8kg közöttiek) 3 fajta elérhető. A fajták között húsállagban, ízben vannak fedezhetünk fel különbségeket.

Kóstold végig mindet, és találd meg a kedvencedet!

szabadtartású csirke

 
  • SÁRGALÁBÚ: hagyományos ízű csirke. Leginkább leveshez és egészben sütéshez ajánljuk
  • KÉKLÁBÚ: hagyományos genetikájú csirke, lágy húsú. Paprikás csirkének, pörköltnek, levesnek, egészben sütve is kiváló.
  • FEKETELÁBÚ: kíváló ízű, szaftos hús, a legelismertebb fajta mindhárom közül. Egészben sütéshez, paprikásnak, levesnek egyaránt ajánljuk.Szabad tartásban nevelt csirkék. A takarmányozásra különös figyelmet fordítanak: a hosszú ideig nevelt csirke bőre alatti szövetek a rossz táplálkozás mellett hajlamosak a nem kívánt zsírosodásra, ezért itt a túlzott kukoricaetetés helyett búza alapú keveréket használnak hizlalásra. (kizárólag GMO MENTES takarmány!) A takarmány-összetétel folyamatosan változik, az aktuális összetétel a környezeti feltételek, például a hőmérséklet függvénye. Jellemző paraméterek: a keverékhez használt gabonák és magvak: búza, kukorica, árpa, napraforgó, repce, zab, tritikálé, hajdina;, kiegészítő takarmányként időnként tejtermékeket adnak az állatoknak (tehéntej, aludttej, túró, kecsketej, tejsavó), a csirkék 3 hetes korától szóját nem tartalmaz a takarmány.
A hús minőségének érdekében a feldolgozás is kíméletesen történik: stresszmentes vágással, a bőr épségének megőrzése érdekében pedig alacsonyabb hőmérsékleten történő forrázással. 
 
szabadtartású csirke
 

Egyszerű online rendelés (minimum 5900Ft) és házhoz szállítás az általad megjelölt napon és idősávban Budapesten és néhány környező településen!


Lista  Rács 

3 termék

oldalanként

Lista  Rács 

3 termék

oldalanként

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
húspont webáruház