Szarvas gerinc csont nélkül, fagyasztott

2985
Raktáron
11 245 Ft

11 245 Ft /Kg

ÁFA-val 3-5 nap
Származási hely: Magyarország
Kiszerelés: kb3 kg/csomag.
FONTOS! Csak egészben rendelhető: kb 3kg/csomag!
Az ár 1 kg szarvasgerincre vonatkozik.
Fagyasztott termék.


Leírás

Szarvas gerinc csont nélkül

Kiszerelés: 3kg/ csomag. Kizárólag egészben rendelhető!


Fagyasztott termék. A termékképeken a kiolvasztott combot (is) láthatod.

Felengedés után visszafagyasztani tilos!

Vadhúsaink kizárólag hazai erdőkből származnak, gondosan feldolgozottak, előkészítettek és ellenőrzöttek.

Miért együnk szarvast vagy más vadhúst?

A szarvas húsa és általában a vadhús egészséges: zsírban szegény, fehérjében gazdag, B-vitaminokat, E-vitamint, vasat, ásványi sókat, béta-karotint, kálciumot, magnéziumot tartalmaz.

A vadhúsok különleges ízűek, zamatosak.

  • Egyben sütve ajánljuk: comb, lapocka, bélszín.
  • Hirtelen kisütve készítsünk bélszínt
  • Pörköltnek combot, lapockát ajánlunk.

 A szarvashúst is pácolhatjuk sütés/főzés előtt. A páclé lehet vörösboros vagy olajos. Jellemző fűszerei: borókabogyó, rozmaring, kakukkfű, babérlevél. Gyakran készítjük zöldségekkel (pácoláshoz, főzéshez: zeller, sárgarépa, fehérrépa).

Süssük, pároljuk lassú tűzön, lefedve, célunk, hogy a hús ne szárajon ki.

A szarvas húsa erőteljesebb ízű, rostosabb, mint az őzé.

 Őz és szarvas mellé jól illik:

 

  • vadas mártás
  • Cumberland mártás
  • áfonya, ribizli, körte, birsalma, ill. ezekből készült mártások


Ha nem találod, amit keresel, más vadrészt szeretnél rendelni, írj nekünk vagy hívj minket minket elérhetőségeink egyikén.



Termék részletei

Értékelések

Legyél te az első! Mondd el milyen a termék!
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A felhasználói élmény növelése érdekében oldalunkon sütiket (cookie) használunk.