Származási hely: Vietnám
Kiszerelés: 1 kg Nettó tömeg: 800gramm (20% jégglazúr)
Fagyasztott harcsafilé pangasius extra, bőr nélkül.
Méret/szelet: 170-220g
Mi az a glazúr? A halászati termékek tartósításának egyik megszokott eljárása a glazúrozás, vagyis a gyártó egy jégréteget képez a hal felületén, annak érdekében, hogy meggátolja a halhús levegővel való érintkezését, és ezáltal annak avasodását. A glazúrnak köszönheten a halszeletek, darabok nem fagynak össze egy tömbbé.
Összetevők: pangasius filé bőr nélkül 62%, víz, stabilzátor E451, savszabályzó: E330. E332, só
A termék puhatestűeket és rákféléket nyomokban tartalmazhat!
Folyó vízben való öblítés után elkészítése:
- Sütési idő: 10 perc.
- Főzési idő: 7perc