Származási hely: Magyarország
Kiszerelés: 500 gramm =tálca
Adalékanyag-, ízfokozó és tartósítószermentes fűszerekkel, olívaolajban pácolva.
Egy csomagban 0.5kg csíkozott csirke felsőcomb filét találsz.
★Sültcsirke: klasszikus grillcsirke ízek, erőteljes fűszerezés. Összetevők: só, paprika, feketebors, gyömbér, fokhagyma, majoranna, mustármag, rozmaring.
★ Fokhagymás bors: Összetevők: só, fokhagyma, zöldbors, petrezselyem, kurkuma, curry (curry: kurkuma, koriander, görögszénamag, sárgarépa, só, gyömbér, mustármag, römai kömény, cayannebors)
★ Mucho Macho: csípős chilis fűszerkeverék, mexikói ízvilág. Összetevők:tengeri só, bors, chili, hagyma, petrezselyem.
★ Thai: Összetevők:só, hagyma, fokhagyma, gyömbér, bazsalikom, chili, római kömény, chili, római kömény, kardamom, bors, cukor, paprika, korianderlevél, kurkuma.
>>>>Tipp: a sütés vége felé locsold meg pár csepp édes és/vagy sós szójaszósszal!
★ Bombay: indiai ízek. Összetevők:curry (kurkuma, koriander, görög szénamag, sárgarépa, só, gyömbér, MUSTÁRMAG, római kömény, cayennebors), só, kurkuma, fehérbors, petrezselyem, gyömbér.
★ Gyros: Összetevők: só, oregano, paprika, fokhagyma, bazsalikom, bors
★ Provence: Összetevők: kakukkfű, tárkony, petrezselyem, majoranna, rozmaring, bazsalikom, szurokfű, levendula
Próbáld ki pácolt húsainkat!
Szeretnénk megkönnyíteni a dolgod, így nálunk már előre pácolt húsokat is rendelhetsz. Ezzel időt és munkát is spórolhatsz, ráadásul a vákuumcsomagolás igazán előnyös a pácolásnak.
A választható csomagok jól áttekinthetőek, nem túl nagyok, de nem is túl kicsik. Grillparty vagy csak egy kis családi vacsora? Könnyedén összevariálhatod a menü hozzávalóit.
Fontos! Egy csomaghoz egy féle pácot tudsz választani.
A legnépszerűbb grillhúsok közül válogathatsz. Ha nem találod a kedvencedet, kérdezz bátran!
Csak természetes, adalékanyagoktól, ízfokozóktól és tartósítószerektől mentes fűszereket használunk a húsok pácolásához.
A húsokat olívaolajban forgatjuk meg, kiváló minőségű, természetes fűszerkeverékekkel dörzsöljük be és vákuumfóliába csomagoljuk. Az ízek mélyen átjárják a rostokat, sütés közben jóval nehezebben száradnak ki a szeletek.
Az így pácolt húsokat elsősorban grillezéshez (grillrácson vagy vaslapon sütve) ajánljuk, de persze elkészíthetők serpenyőben, sütőben is.